Συνάντηση της Δημάρχου Διονύσου με τον Γενικό Διευθυντή της Ε.ΥΔ.Α.Π. AE

Σύσκεψη με τον Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη, Γενικό Διευθυντή Αποχέτευσης Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., είχε σήμερα το πρωί η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, κ. Αλέξανδρου Κουκά και του Γενικού Γραμματέα, κ. Κωνσταντίνου Βαφειάδη…

Ο κ. Βουγιουκλάκης ενημέρωσε την Δήμαρχο Διονύσου για την πορεία της δημοπράτησης του έργου της αποχέτευσης στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Η κα. Κ. Μαϊχόσογλου, από την πλευρά της, υπενθύμισε τη μεγάλη σημασία που έχει για τον Δήμο μας η άμεση κατασκευή του συγκεκριμένου έργου.

Παράλληλα, συζητήθηκε και η πορεία της μελέτης για την κατασκευή του συλλεκτήριου αγωγού, που θεωρείται απαραίτητος για την αποχέτευση και του υπόλοιπου τμήματος του Κρυονερίου.

Η νέα Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε στενή επαφή με την Ε.ΥΔ.Α.Π. ΑΕ για την ολοκλήρωση και την απόδοση σε λειτουργία όλων των έργων της αποχέτευσης στην περιοχή μας, καθ’ ότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο