Καιρός Καθαρά Δευτέρα: Με τι καιρό θα πετάξουμε αετό;

Με τι καιρό θα πετάξουμε αετό φέτος την Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Ο καιρός και τα «τερτίπια» του συνεχίζονται. Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, άστατος θα είναι ο καιρός από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή, ενώ ήπιος φαίνεται να είναι την Καθαρά Δευτέρα.

Με αφρικανική σκόνη, υψηλές θερμοκρασίες, νοτιάδες και σταδιακά βροχές αρχίζει η εβδομάδα με τον άστατο καιρό να διατηρείται έως και την Παρασκευή.

Το βαρομετρικό χαμηλό θα αρχίσει να μετατοπίζεται προς τα ανατολικά – βορειοανατολικά τμήματα με τις βροχοπτώσεις να ξεκινούν από σήμερα το απόγευμα και αύριο να επεκτείνονται σε πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα.

Η επιδείνωση θα συνοδευτεί και από ποσότητες αφρικανικής σκόνης και θα απασχολήσει πολλές περιοχές και έτσι θα έχουμε λασποβροχές, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αύριο, Τρίτη, θα συναντήσουμε τον καιρό τύπου Π. Οι πιο πολλές βροχές θα εντοπίζονται στη δυτική, σύμφωνα με το enikos.gr, τη βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ θα έχουμε και ένα γρήγορο πέρασμα από βροχοπτώσεις και στο εσωτερικό.

Θα επιμείνουν οι νοτιάδες και οι υψηλές θερμοκρασίες. Την Τετάρτη υποχωρεί ο υδράργυρος με τον άστατο καιρό να επιμένει τουλάχιστον έως και την Παρασκευή».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο