Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στον Άγιο Στέφανο

Στο ζήτημα του ”χάους” που δημιουργείται στον Άγιο Στέφανο και στους δρόμους του, αναφέρεται η σελίδα ”DionysosNews”. 

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί ακόμα να μην έχει τεθεί σε λειτουργία ο κυκλικός κόμβος στη διάβαση των γραμμών στο κέντρο του Αγίου Στεφάνου, ωστόσο τα προβλήματα για οδηγούς και πεζούς έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Στη διάβαση των γραμμών, με μια λαϊκή κάθε Παρασκευή, με 2 συστεγασμενα νηπιαγωγεία στη μία γωνία, με μια στάση λεωφορείου στην άλλη (όπου όταν σταματάει κλείνει ολος ο δρόμος) , με έναν πυροσβεστικό κρουνο, με έναν σταθμό τραινου, με μια πιάτσα ταξί 30μ. πιο πέρα, με 13 θέσεις πάρκινγκ λιγότερες και με στένωση του δρόμου κατά 4μ. στο συγκεκριμένο σημείο, δημιουργείται – σύμφωνα με ρεπορτάζ της προαναφερθείσας ιστοσελίδας – ένα πρωτοφανές ”μπάχαλο”. 

Φυσικά πρόβλημα δεν αποτελεί μονάχα η ταλαιπωρία που οι οδηγοί υφίστανται, μιας και είναι απορίας άξιο πως ακόμα δεν έχει τελεστεί κάποιο ατύχημα. 

Ουσιαστικά λοιπόν, μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται το γεγονός πως στόχος της Δημοτικής Αρχής δεν είναι να μετατρέψει ευκολότερη την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά να γεμίσει το προεκλογικό φυλλάδιο του Δημάρχου με δήθεν έργα εν όψει των επικείμενων εκλογών του φθινοπώρου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο