Σε επιφυλακή τέθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Διονύσου

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα έχει θέσει το προσωπικό και τα μηχανήματα η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, για την κακοκαιρία.

Υπό την στενή συνεργασία του προσωπικού της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και με αποκλειστικό στόχο την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών συνθηκών, ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει για τα σημεία διάθεσης αλατιού στους πολίτες του, οι οποίοι θα το προμηθεύονται συσκευασμένο σε σακούλες έξω από τα καταστήματα των Δημοτικών κοινοτήτων.

Παράλληλα, μπορούν να προμηθεύονται αλάτι (χύμα), έχοντας δική τους συσκευασία, στα εξής σημεία:

  • Γήπεδο ΚρυονερίουΑμαξοστάσιο Αγίου Στεφάνου (Λακωνίας 3)Τέλος Λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου (Σταμάτα)Οδός Βερόης και Λεωφόρου Διονύσου (Διόνυσος)
  • Θα σας παρακαλούσαμε ν’ ασφαλίσετε αντικείμενα και πρόχειρες κατασκευές, που δύναται να παρασυρθούν από τις καιρικές συνθήκες, να ενημερώνεστε συνεχώς για την εξέλιξη των φαινομένων καθώς και την κατάσταση του οδικού δικτύου και να μετακινήστε με ασφάλεια. Ακολουθείτε, τέλος, πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων Αρχών, όπως Τροχαία κ.λπ.Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες πατώντας εδώ

    Σχετικές δημοσιεύσεις

    Αφήστε ένα σχόλιο