Πρόβλημα στον Δήμο Διονύσου με τα ΜΜΜ – Τι αναφέρουν μαρτυρίες Δημοτών

Εμπόδια σε ότι αφορά τις μετακινήσεις τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχουν οι Δημότες στον Διόνυσο, με αποτέλεσμα η καθημερινότητα τους να γίνεται ιδιαιτέρως δύσκολη.

Από τις αρχές του τρέχοντος φθινοπώρου έχει καταγραφεί μέσω μαρτυριών των κατοίκων, το γεγονός πως σε διάφορες στάσεις λεωφορείων επικρατούν απαράδεκτες συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν παγκάκια τα οποία δεν περιλαμβάνουν απολύτως καμία προστασία στο ενδεχόμενο βροχής. Εύκολα κάποιος αντιλαμβάνεται πως αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τους πολίτες που μετακινούνται καθημερινά με τα Μέσα.

Σήμερα παραδείγματος χάρη είναι μία ημέρα με ενδεχόμενο έντονων βροχοπτώσεων. Αυτό σημαίνει πως μία μεγάλη μερίδα κόσμου θα αναγκαστεί να περιμένει υπό βροχή το λεωφορείο.

Πέραν τούτου, πολίτες μεταφέρουν στην ιστοσελίδα μας πως εντοπίζονται προβλήματα και σε ότι αφορά την συχνότητα των δρομολογίων των λεωφορείων. Έτσ, δεκάδες Δημότες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ για την μετακίνηση τους στη δουλειά τους, ξεκινούν καθημερινά δίχως να ξέρουν πότε και πως θα φτάσουν στο χώρο εργασίας τους.

Καθίσταται επομένως πλήρως αναγκαία μία εξήγηση εκ μέρους της Δημοτικής αρχής αναφορικά με τους λόγους που διαπιστώνονται τόσες δυσλειτουργίες στο κόμματι που αφορά τα Μέσα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο