Πένυ Χονδογιάννη: ”Με κέρδισε ο ακέραιος χαρακτήρας της Κατερίνας Μαϊχόσογλου”

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να ακολουθήσετε την Κατερίνα Μαϊχόσογλου στον αγώνα της για τη διεκδίκηση του Δήμου Διονύσου?

Η Κατερίνα Μαϊχόσογλου είναι μια γυναίκα με ηθικές αξίες και γνώση των προβλημάτων του τόπου μας, καθώς βρίσκεται ήδη μέσα στο υπάρχον Δημοτικό Συμβούλιο στην ομάδα της Αντιπολίτευσης και είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Διονύσου και έχει διατελέσει επι σειρά ετών Πρόεδρος αθλητικών συλλόγων και ήταν μέλος στο Δ.Σ. συλλόγων γονέων Γυμνασίου και Λυκείου με συνέπεια, αξιοκρατία και διαφάνεια. Από την πρώτη μας συνάντηση, κατάλαβα ότι με την Κατερίνα Μαϊχόσογλου μας συνδέουν όχι μόνο κοινές αξίες και το αίσθημα προσφοράς στο συνάνθρωπο, αλλά πρωτίστως αγάπη για το τόπο μας και τη πεποίθηση οτι με κατάλληλους χειρισμούς και οργάνωση θα δημιουργήσουμε ένα πρότυπο δήμο Διονύσου βασισμένο στη διαδραστική συνεργασία  δημοτικής αρχής και δημοτών για ένα δήμο που ονειρευόμαστε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Γνωρίζοντας την υποψήφια δήμαρχο περισσότερο με κέρδισε ο ακέραιος χαρακτήρας της και το γεγονός ότι είναι μια γυναίκα δυναμική, με όραμα, πείσμα και μαχητικότητα και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με έντονο «το κοινό επί δικαίου αίσθημα».

Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μια δύσκολη απόφαση. Πως πειστήκατε να κάνετε το συγκεκριμένο βήμα?

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της κας Μαϊχόσογλου να ενταχθώ στην ομάδα των υποψηφίων γιατί δεν μπορώ να μένω αμέτοχη στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής που έχει διαπιστωθεί κατά γενική ομολογία στο δήμο Διονύσου κυρίως τα τελευταία χρόνια. Είμαι πεπεισμένη οτι έχω τα εφόδια και την την κατάρτιση και σε συνδιασμό με την πετυχημένη μου επαγγελματική σταδιοδρομία στο χώρο που δραστηριοποιούμαι θα συμβάλλω αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των χρόνιων και σοβαρών προβλήματων. Στο Διόνυσο διαμένω τα τελευταία 35 χρόνια συμμετέχοντας εθελοντικά σε φιλανθρωπικές, φυσιολατρικές δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς του δήμου, γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Διονύσου και στο πολιτιστικό χώρο και λύσεις που θα αναδείξουν ιστορικά και πολιτιστικά το τόπο μας. Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη στήριξη και τη ψήφο σας για να θέσουμε, με δήμαρχο την Κατερίνα Μαϊχόσογλου, τις προυποθέσεις για ένα Δήμο Διονύσου που όλοι αξίζουμε.

Ποια θεωρείτε ότι είναι σήμερα τα πιο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας?

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντάσσονται κυρίως στο πλαίσιο της Κοινωνικής και Πολιτικής προστασίας του Δήμου. Όσον αφορά την τωρινή πραγματικότητα, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, των περιουσιών από καταστροφές αλλά και η καθαριότητα βρίσκονται στα πλέον σημαντικά θέματα προς ανακατάταξη και λύσεις για όλο το Δήμο. Ο δήμος Διονύσου αντιμετωπίζει θέματα με την καθαριότητα, είτε πρόκειται για την αποκομιδή των σκουπιδιών, είτε τον καθαρισμό οικοπέδων και πλατειών και τη γενικότερη εικόνα του Δήμου. Το θέμα της ασφάλειας στον Δήμο Διονύσου βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο, καθώς ο κάθε κάτοικος προνοεί είτε με ιδιωτική πρωτοβουλία για την ασφάλεια του σπιτιού του και του φυσικού περιβάλλοντος, είτε με εθελοντικές δρασεις κάνοντας επιτακτική ανάγκη τη δημιουργία των προϋποθέσεων που θα επαναφέρουν στο δημότη το αίσθημα της ασφάλειας, τόσο στον οικισμό όσο και στους δημόσιους χώρους. 

Ποιες είναι οι πρώτες μεγάλες και ριζικές αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο «Διόνυσος του Αύριο», σε περίπτωση που κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών?

Ο Δήμος Διονύσου θα κάνει αλλαγές σε πολλούς τομείς αρχίζοντας με την αποτελεσματικότητα της Διοίκηση με Σεβασμό, με Διαφάνεια και σε συνεργασία με το εκπαιδευμένο και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου και με την επιτελική ομάδα χάραξης στρατηγικής για τα μεγάλα θέματα του Δήμου. 

Με σεβασμό στα χρήματα του Δημότη και άμεση επικοινωνία μαζί του θα βελτιώσουμε  την καθημερινότητα του δημότη.

Οι τομείς που θα εστιαστούμε:

  • Βελτίωση της καθημερινότητας σημαίνει: Καθαρή πόλη πρώτα από όλα: Για την πόλη μας και τον πολίτη, πεζοδρομήσεις, φωτισμός, ανάπλαση κεντρικών πλατειών του Δήμου, ΜΜΜ.
  • Αποχέτευση – Ύδρευση: Ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου, βελτίωση του δικτύου ύδρευσης.
  • Για τους φιλόζωους και τα κατοικίδια: Δημιουργία καταφύγιου αδέσποτων ζώων, πάρκου σκύλων, δημοτικού κτηνιατρείου, στήριξη τοπικών φιλοζωικών σωματείων.
  • Ασφάλεια του Πολίτη και του Περιβάλλοντος

Ασφάλεια στις γειτονιές μας: 

Δημοτική Αστυνομία και συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το τοπικό Αστυνομικό τμήμα. Συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες για φύλαξη και προστασία της περιουσίας του Δήμου και του Δημότη. 

Για το περιβάλλον μας

Πολιτική προστασία άμεση συνεργασία και ενίσχυση και εξοπλισμός των εθελοντικών κλιμακίων της περιοχής. Μόνιμο πυροσβεστικό Σταθμό στον Δήμο, προτεραιότητα σε αντιπλημμυρικά έργα.

Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός

Μεγάλη προτεραιότητα στα παιδιά μας και στην εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, συνεργασία με συλλόγους, στήριξη και συντήρηση υποδομών, νέες εγκαταστάσεις σε αθλητικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο. 

Επικοινωνία με μαθητικούς και αθλητικούς συλλόγους για την υλοποίηση δικών τους προτάσεων και ιδεών. 

Τοπική επιχειρηματικότητα

Στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, με οργάνωση εκδηλώσεων και προτεραιότητα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και της ανάδειξης της τοπικής δραστηριότητας με νέους πιο αποτελεσματικούς τρόπους.

Κοινωνική πρόνοια

Μεγάλη σημασία για μας έχει η κοινωνική πρόνοια με ενίσχυση των κοινωνικών δημοτικών δομών, Λειτουργία Κοινωνικού Φαρμακείου, Αναβάθμιση Δημοτικών Ιατρείων, Λειτουργία κέντρου πρώτων βοηθειών, Δημοτικό ασθενοφόρο και ενισχυμένο πρόγραμμα Βοήθειας στο σπίτι.

Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά και αποτελεσματικά για την υλοποίηση των θέσεων του συνδυασμού «ο Διόνυσος του Αύριο» με αξίες και ανιδιοτέλεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωή στο δήμο μας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο