Ο Διόνυσος μετατρέπεται σε… χωματερή και ο Δήμαρχος ”σφυρίζει” αδιάφορα

Πρωτοφανείς καταστάσεις διαδραματίζονται στον Δήμο Διονύσου, καθώς πλέον φαίνεται πως συνολικά η περιοχή έχει μπει στον ”αυτόματο πιλότο”. Η Δημοτική αρχή αρνείται πεισματικά να αναλάβει τις ευθύνες, και έτσι καθημερινά οι συνθήκες διαβίωσης για τους κατοίκους γίνονται όλο και χειρότερες.

Τους τελευταίους μήνες έχει αναδειχθεί ένα υψίστης σημασίας πρόβλημα. Αφορά το γεγονός πως αρκετά σημεία της πόλης τα οποία μένουν ανεκμετάλλευτα, μετατρέπονται σε… χωματερές. Οποιοσδήποτε για παράδειγμα τελειώνει μία οικοδομή και διαθέτει μπάζα, επισκέπτεται σημεία του Διονύσου τα οποία ο Δήμος τα έχει αφήσει… στη τύχη τους, και αδειάζει εκεί οτιδήποτε έχει.

Με λίγα λόγια, όχι απλά η Δημοτική αρχή δε φροντίζει να αξιοποιηθούν χώροι ανεκμετάλλευτοι, αλλά παράλληλα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει αυτούς τους χώρους για προσωπική χρήση.

Το κυριότερο; Δίχως απολύτως καμία συνέπεια. Ουσιαστικά, ο Δήμαρχος Διονύσου έχει βάλει την υπογραφή του στην… κατάργηση των νόμων και των κανόνων, άπαξ και έκαστος πράττει ο,τι θέλει δίχως να ανησυχεί για τις συνέπειες των πράξεων του.

Η απόλυτη παρακμή….

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο