Επικοινωνιακά… τρικ από τον Δήμαρχο Διονύσου πριν τις εκλογές

Μία κίνηση που συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης.

Σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας ”odosdionysou.gr” και ρεπορτάζ της συναδέλφου Μαρίας Χαζάπη, ο Δήμαρχος, με απόφασή του που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια στις 4 Ιανουαρίου, προχώρησε στον ορισμό άμισθου ειδικού – επιστημονικού συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Το πρόσωπο αυτό είναι Δ. Σταθόπουλος, κάτοικος Διονύσου, στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία με εξειδίκευση στην ψηφιακή μετάβαση.

Βάσει της δημοσιευμένης απόφασης, ο κ. Σταθόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικού επιστημονικού συμβούλου στο πλαίσιο της ανάγκης για την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών προς τον Δήμαρχο για θέματα που αφορούν την αποκέντρωση και μεταφορά αρμοδιοτήτων στις επτά Κοινότητες.

Ο νέος ειδικός σύμβουλος «υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο μόνο θα είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση, υποβάλλοντας εισηγήσεις, γραπτά η προφορικά».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η κίνηση αυτή εκ μέρους του κ. Καλαφατέλη αποτελεί μία απέλπιδα προσπάθεια του να βελτιώσει το επικοινωνιακό προφίλ της παράταξης του.

Στο επιτελείο του υπάρχει αρκετή απογοήτευση καθώς κρίνουν πως προς το παρόν δεν έχει ”διαφημιστεί” όπως θα έπρεπε το έργο των τελευταίων ετών, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις μετρήσεις και τα γκάλοπ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο