Δημοσκόπηση: Σχεδόν 7 στους 10 πολίτες στον Διόνυσο είναι δυσαρεστημένοι με την Δημοτική αρχή!

Άσχημα ”μαντάτα” για τον Δήμαρχο Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη, καθώς τα στοιχεία της πρώτης μεγάλης δημοσκόπησης για τον Δήμο δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας ”Βόρεια Προάστια”, σχεδόν 7 στους 10 πολίτες που ζουν και ψηφίζουν στον Διόνυσο, δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο της Δημοτικής αρχής.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με το κατά πόσο οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι με όσα η τρέχουσα κεφαλή του Δήμου πράττει, το 68% εκφράζει αρνητική άποψη, ενώ μόλις το 22% αντιστοίχως θετική. Συγχρόνως υπάρχει και ένα 10% το οποίο δεν εκφράζει άποψη.

Παρόμοια εικόνα επικρατεί και στο ερώτημα αναφορικά με το αν οι Δημότες είναι ικανοποιημένοι με την καθημερινότητα που βιώνουν στον Διόνυσο. Αναλυτικότερα το 67% εμφανίζεται λίγο έως και καθόλου ευχαριστημένο, ενώ το 31% αρκετά έως και πολύ ικανοποιημένο. Στο ίδιο ερώτημα εντοπίστηκε και ένα ποσοστό 1% το οποίο δεν εκφράζει άποψη.

Για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Διόνυσος, οι πολίτες σε ποσοστό 72% χαρακτηρίζουν ως υπεύθυνη την τρέχουσα Δημοτική αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο, κ. Καλαφατέλη.

Τέλος στο ερώτημα για ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Δημότες στην καθημερινότητα τους, σχεδόν 8 στους 10 ιεραρχούν στην κορυφή το ζήτημα έλλειψης αστικών υποδομών. Υψηλό επίσης είναι και το ποσοστό όσων κρίνουν ως μεγάλο πρόβλημα την ανεπαρκή ασφάλεια και το κυκλοφοριακό.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο