Δήμος Διονύσου: Πρωτοφανείς ύβρεις και βία με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής!

”Σοκ” προκαλούν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το τρόπο με τον οποίο επιλέγουν κάποιοι να πολιτεύονται και να δραστηριοποιούνται στον Δήμο Διονύσου.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των αποκαλύψεων, χθες στο γήπεδο στο Κόκκινο Χωράφι, την ώρα που ξεκίνησε την προπόνησή της η ομάδα ανδρών της Νίκης Δροσιάς, εισήλθε η νεοσύστατη ομάδα με τον προπονητή της για να δραστηριοποιηθεί εκεί.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου στην προαναφερθείσα ομάδα, έχει παραχωρηθεί ο χώρος του γηπέδου της Σταμάτας.

Εκείνη τη στιγμή ένας εκ των υπευθύνων της ομάδας εξαπέλυσε ύβρεις αχαρακτήριστες, δίχως να διστάσει να ασκήσει μέχρι και σωματική βία, με απώτερο σκοπό να αναγκάσει την ομάδα που βρισκόταν εκεί να αποχωρήσει. Προέβη δηλαδή σε τακτικές τραμπουκισμού μπροστά σε μικρά παιδιά τα οποία βρίσκονται εκεί για να αθληθούν.

Μάλιστα, με επιχείρημα τις στενές του σχέσεις με τον Δήμαρχο, απείλησε ευθέως την Νίκη Δροσιάς να μην εμφανιστεί ξανά για προπόνηση στο Κόκκινο Χωράφι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για τον σύζυγο υποψήφιας Δημοτικού Συμβούλου και Τοπικό Σύμβουλο Δροσιάς της παράταξης του Γιάννη Καλαφατέλη, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο