Δήμος Διονύσου: Γιατί η Δημοτική Αρχή επιδιώκει την ”φίμωση” της αντιπολίτευσης;

”Κόκκινο” έχει χτυπήσει το πολιτικό θερμόμετρο στον Δήμο Διονύσου, με την Δημοτική Αρχή και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, να βρίσκονται σε οξεία αντιπαράθεση. 

Κύριο αντικείμενο διαφωνίας το τρέχον διάστημα είναι τα αντιπλημμυρικά έργα στην Λεωφόρο Δροσιάς – Σταμάτας. Το προηγούμενο διάστημα, πρόταση της κεφαλής του Δήμου ήταν πως για να εξασφαλιστεί η όδευση του έργου πρέπει να γίνει απαλλοτρίωση των σχετικών εκτάσεων. Με την σειρά της η αντιπολίτευση προχώρησε στην αντιπρόταση δημιουργίας διόδου ώστε να μην χρειαστούν αποζημιώσεις. 

Ενώ λοιπόν η αντιπαράθεση βασίστηκε στο προαναφερθέν ζήτημα διαφωνίας, την Παρασκευή κυκλοφόρησε στους Δημότες ένα φυλλάδιο το οποίο ευθαρσώς χρησιμοποιούσε το λογότυπο του Δήμου και φυσικά η δημιουργία του βασίστηκε σε χρήματα του Δήμου. Στόχος αυτής της μικροπρεπούς καμπάνας; Να μεταδοθεί στους πολίτες το μήνυμα πως ο Δήμαρχος τόσο καιρό προσπαθούσε για την δουλεία και η αντιπολίτευση του μπλοκάρει το έργο.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις ξέσπασαν κατά του Δημάρχου, χαρακτηρίζοντας τον ως «αισχρό ψεύτη». 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο