Αντιμέτωπος με νέο διοικητικό πρόστιμο ο Δήμος Διονύσου

”Μαχαίρια” φαίνεται πως βγαίνουν ξανά στον Διόνυσο, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η παράταξη ”Εύπολις Δήμου Διονύσου”, η δημοτική αρχή θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα νέο διοικητικό πρόστιμο.

Αιτία αποτελεί η αναίτια και παράνομη πρόσχωσης των πρανών ρέματος στη ΔΚ Κρυονερίου, μεταξύ των οδών Βρυούλων και Σεβδικίου. Ένα θέμα συζήτησης το οποίο αναδείχθηκε προσφάτως και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η Δημοτική Αρχή προχώρησε στο μπάζωμα των πρανών του ρέματος με τεράστιες ποσότητες ασύνδετων και χαλαρών αδρανών υλικών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί ευάλωτο σε κατάρρευση σε ενδεχόμενο βροχόπτωσης.

Θυμίζουμε ότι το Τμήμα Ελέγχου Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, προέβη σε αυτοψία στο ρέμα την 20/10/2022, όπου επιβεβαιώνει τις καταγγελίες αναφέροντας (έκδοση 09/11/2022) επί λέξει ότι: «Εκεί διαπιστώθηκε επιχωμάτωση του πρανούς του ρέματος, εις βάρος της φυσικής του κοίτης, με καταστροφή της φυσικής βλάστησης αυτού σε μεγάλο μήκος, περίπου 700 μέτρων».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο