Αναχρονιστική και εκτός πραγματικότητας η Δημοτική αρχή του Δήμου Διονύσου

Οργή – αλλά όχι έκπληξη – προκαλεί η προεκλογική πλέον προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να αποπροσανατολίσει τους Δημότες, χρησιμοποιώντας συνθήματα και λογικές της δεκαετίας του ’70 και του ’80 με μοναδικό στόχο να κρατήσει δέσμιο τον Δήμο σε αναχρονιστικές λογικές και πρακτικές.

Συνθηματολογεί λοιπόν με λεζάντες παλαιάς κοπής λέγοντας πως « Ο Δήμος μας είναι ένα εργοτάξιο», παραθέτοντας σε σχετικό άρθρο σειρά από αόριστα έργα και γενικόλογα σχόλια. Και αυτό σε ένα Δήμο που αντικειμενικά και με βάση τις καθημερινές απόψεις των πολιτών στα social media, εδώ και 3 χρόνια η Δημοτική Αρχή όχι μόνο ήταν απούσα αλλά άφησε τους πολίτες στο έλεος των φυσικών καταστροφών – Μήδεια, Πυρκαγιές 2020 – και αδιαφόρησε πλήρως για την ποιότητα ζωής τους.

Ειδικά δε στην συντήρηση σχολικών κτηρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων και κοινόχρηστων χώρων οι οποίοι επί τριετίας είχαν εικόνα εγκατάλειψης, η Δημοτική Αρχή αυτοσαρκάζεται παρουσιάζοντας ως επίτευγμα έργο συντήρησης στους παιδικούς σταθμούς του φοβερού ποσού των 300.000 ευρώ. Συμπληρώνει δε με το αναχρονιστικό σύνθημα « Εμείς μιλάμε με τα έργα και τις πράξεις μας».

Οι πολίτες όμως και ενήμεροι και έχουν βιώσει την τριετή αδράνεια αλλά και έχουν ακολουθήσει την εποχή τους σε αντίθεση με την Δημοτική αρχή που έχει στερέψει από ιδέες και έχει μείνει δεκαετίες πίσω.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο