«Αγωνία» στον Διόνυσο για την ασφάλεια του Σταθμού ΟΣΕ Αγίου Στεφάνου

Ένα κλίμα ανησυχίας και ασφάλειας στον Διόνυσο, προκάλεσε το προ μηνός τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο τα εγκληματικά λάθη σε ανθρώπινο επίπεδο, όσο κυρίως οι παραλήψεις σε επίπεδο υποδομών, ανάγκασαν τις αρμόδιες αρχές του Διονύσου να προνοήσουν για το βαθμό ετοιμότητας του Σταθμού του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο.

Θυμίζουμε λοιπόν πως από το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίθηκε Ψήφισμα το οποίο απευθύνεται στον Πρωθυπουργό, τους αρμόδιους Υπουργούς, τον ΟΣΕ, την ΚΕΔΕ και τα Πολιτικά Κόμματα, το Δημοτικό Συμβούλιο απαιτεί την άμεση διερεύνηση της τραγωδίας και τη στήριξη των πληγέντων.

Επίσης επαναλαμβάνει τα πάγια αιτήματα όλων των Δημοτικών Αρχών για την υπογειοποίηση των γραμμών του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο, την ενίσχυση της ασφάλειας στην ισόπεδη διάβαση στα Δίφρακτα, δίπλα στα 4 συστεγαζόμενα Νηπιαγωγεία, τον εξωραϊσμό του σταθμού και την πύκνωση των δρομολογίων στη Γραμμή Αθήνας-Χαλκίδας.

Εύλογα κάποιος φυσικά αναρωτιέται: Έπρεπε να έρθει μία τόσο μεγάλη τραγωδία, όπως αυτή των Τεμπών, ώστε να κινητοποιηθεί η Δημοτική Αρχή και να βελτιώσει τις υποδομές του Σταθμού στον Άγιο Στέφανο;

Θυμίζουμε πως η ιστοσελίδα μας στο παρελθόν είχε αναδείξει το μέγεθος της αδιαφορίας του Δήμου για τον εν λόγω σταθμό.

Πρόσωπα που γνωρίζουν καλά τα δρώμενα του Διονύσου δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν στη στάση του Δημάρχου, κ. Καλαφατέλη έως και «υποκριτική».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο