Άγιος Στέφανος: Μήνυση από τον Δήμο Διονύσου για την εγκατάσταση Κεραίας Κινητής τηλεφωνίας σε χώρο του ΟΣΕ – Πως αντιδρά η αντιπολίτευση;

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου προχωρά ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιώργος Καλαφατέλης με αφορμή την εγκατάσταση Κεραίας Κινητής τηλεφωνίας σε χώρο του ΟΣΕ στο κέντρο του Αγίου Στεφάνου.

Μία κίνηση η οποία έχει προκαλέσει την αντίδραση της αντιπολίτευσης η οποία και θέτει μία σειρά από ερωτήματα προς τον κ. Καλαφατέλη.

Χαρακτηριστική υπήρξε η αντίδραση της υποψήφιας Δημάρχου Κατερίνας Μαϊχόσογλου, η οποία κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για ”ανεπαρκείς κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα”.

Συγκεκριμένα, η επικεφαλής του συνδυασμού ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της πως η αντίδραση του κ. Καλαφατέλη καθυστέρησε πολύ, σημειώνοντας πως το συγκεκριμένο έργο είχε γίνει γνωστό στον Δήμο, είτε μέσω της δικής της τοποθέτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και από την προβλεπόμενη γνωστοποίηση προς το πολεοδομικό γραφείο του Δήμου πριν από την έναρξη των σχετικών εργασιών από την εταιρία που το ανέλαβε.

Τέλος, η κ. Μαϊχόσογλου παραθέτει και ένα ακόμα ερώτημα προς την Δημοτική αρχή, απορώντας για το γεγονός πως η μήνυση είναι ”κατά παντός υπευθύνου”, ενώ άπαντες γνωρίζουν το ποιος έκανε την εγκατάσταση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Άγιος Στέφανος: Μήνυση από τον Δήμο Διονύσου για την εγκατάσταση Κεραίας Κινητής τηλεφωνίας σε χώρο του ΟΣΕ – Πως αντιδρά η αντιπολίτευση;”

  1. Μιχαήλ Νικολαιδης

    Η Δημοτική Αρχή είναι Υπεύθυνη τόσο για την ΝΕΑ ΚΕΡΑΙΑ της vodafon στην Καρδιά της πόλης μας,όσο και για τις υπόλοιπες που έχουν με την ανοχή της τοποθετηθεί.Η πολεοδομία γιατί δεν αντέδρασε?Ποιον πείθει ο Δήμαρχος που αφού τελείωσε ένα εγκληματικά παράνομο έργο,μας λέει ότι έκανε μετά μήνυση και ….θα κάνει και ασφαλιστικά μέτρα!!!Οι φορείς της πόλης,οι σύλλογοι σχολείων,νηπιαγωγείων,οι εκπαιδευτικοί ,οι πολιτιστικοι σύλλογοι,ο εμπορικός συλλογος και οι υπεύθυνοι δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι του Δημου ,καθώς και οι πολίτες πρέπει αντιδράσουν.Τωρα με πρωτοβουλίες συγκεντρώσεων ,στο πνευματικό κέντρο Αγ.Στεφανου,στο Δημαρχείο και στον τόπο του …εγκλήματος.Ερωτημα η μήνυση που έκανε ο Δήμαρχος κατά παντός υπευθύνου,περιλαμβάνει και τον ΟΣΕ που επί δεκαετίες γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του,τον τόπο μας και τους πολίτες?Υπογειοποίηση γραμμών θέλουμε εμείς,πάρτε κεραίες μας απαντά.Χρονια σου πολλά Δήμαρχε.Αξιος!!!

  2. Μιχαήλ Νικολαιδης

    Προεκλογικό…αστείο.Πολλες φορές τηλεφωνούσα στον Δήμο,για την πλημμελή καθαριότητα και για πολλά θέματα όπως λακουβες,πεζοδρόμια κλπ,κλπ.Ε..λοιπον σήμερα δέχθηκα τηλεφώνημα στο κινητό μου από μια ευγενεστατη κυρία που με ρώτησε τι κάνουμε (!)και ζήτησε την στήριξη του νυν Δημάρχου.Η απάντηση μου ήταν όχι στο κάλεσμα αυτό,γιατί κάποια στιγμή έρχεται και ο λογαριασμός.

Αφήστε ένα σχόλιο