Υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Αττικής, η 9η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2022, 3-5 Νοεμβρίου στο Ζάππειο

Με πλήθος εκθετών προερχομένων από όλους του κλάδους του τουρισμού και από πολλές χώρες του κόσμου, ανοίγει τις πύλες της η 9η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2022 , 3-5 Νοεμβρίου στο Ζάππειο.

Διευρύνοντας τις προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης και δίνοντας ευκαιρίες για επαγγελματικές επαφές και επιχειρηματικές δραστηριότητες στον τομέα του τουρισμού, η φετινή διοργάνωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς συγκεντρώνει συμμετοχές από σημαντικούς παράγοντες και φορείς του κλάδου.

Η τελετή εγκαινίων της 9ης  ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2022 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και ώρα  5 μ.μ. από τον Υπουργό Τουρισμού  Β. Κικίλια και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ  Δ. Φραγκάκη.

Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού ,του ΕΟΤ , της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΤΕ ενώ παράλληλα  έχει και τη στήριξη του ΕΟΤ.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης σημείωσε σχετικά: “Συμμετέχοντας σε διεθνείς διοργανώσεις και εκθέσεις κύρους, ανάμεσα σε ισχυρούς παράγοντες που διαμορφώνουν το τοπίο της τουριστικής αγοράς, δίνουμε σημαντική τονωτική ένεση στον κλάδο του τουρισμού, που έχει μεγάλο ειδικό βάρος για τη χώρα μας, και προβάλλουμε το τουριστικό προϊόν της Αττικής μας. Η ανάπτυξη του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας αποτελούν πάντα προτεραιότητές μας”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο