Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου και ενημέρωση για τους δότες μυελού οστών, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

O Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 5 Νοεμβρίου  2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3, Άγιος Στέφανος) από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.

Παράλληλα σε συνεργασία με τον Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να ενημερωθεί και να γίνει εθελοντής αιμοδότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών, βοηθώντας ασθενείς σε όλον τον κόσμο.

Κάθε Aιμοδότης, διαθέτοντας δέκα λεπτά από τη ζωή του μπορεί να χαρίσει τη ζωή σε ένα συνάνθρωπό μας.

Λόγω της παρατεταμένης αυξημένης ζήτησης σε αίμα αλλά και μυελό των οστών, παρακαλούμε όλους τους Eθελοντές  να συμμετέχουν στην Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου κλείνοντας ραντεβού.

 Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μόνο με ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για κλείσιμο ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Aιμοδοσίας κ. Ζωή Μαρουλάκη, στα τηλέφωνα: 210 6217830 και 6930 071675 και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο email: [email protected]

Κάνε κι εσύ το ακριβότερο  δώρο: Δώσε αίμα, δώσε ζωή!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο