Διόνυσος: Στις 21/12 η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου – Το σύνολο των εκδηλώσεων

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Διονύσου με το Γιώργο Τσαλίκη, την Τετάρτη 21/12 στο Πάρκο του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο – Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 φωταγωγούμε σε εορταστικό κλίμα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Διονύσου, στο Πάρκο του ΟΣΕ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο. Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή και συνεργασία του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου, περιλαμβάνει συναυλία με το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Τσαλίκη ενώ θα πλαισιωθεί ακόμη από την Παιδική Χορωδία και τη Φιλαρμονική του Δήμου Διονύσου. Στην εκδήλωση θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο Χωριό με Περίπτερα του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου αλλά και Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τη στήριξη του ΠΕΓΚΑΠ Άνοιξης, με διάφορες πρωτότυπες κατασκευές, με τη συμμετοχή και συνεργασία σχολείων και φορέων του Δήμου. Ακόμη θα υπάρχουν ξυλοπόδαροι, πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, και θα προσφερθούν σε όλους ποπ κορν  και ζεστό κρασί.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, με τα Περίπτερα του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου, θα λειτουργεί στο χώρο του Πάρκου του ΟΣΕ έως και τις 2 Ιανουαρίου 2023. Τις καθημερινές θα είναι ανοιχτό από τις 17:00 έως τις 20:00. Στις 24 & 31/12 από τις 12:00 έως τις 20:00, ενώ στις 25 & 26/12 και στις 1 & 2/1 από τις 10:00 έως τις 14:30 και από τις 17:00 έως τις 20:00.

Ακολουθούν όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Διονύσου τη φετινή εορταστική περίοδο.

ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

 Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:30 στο Θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων σχολείων Εκάλης, με υπέροχα τραγούδια και κάλαντα από 350 παιδιά και εφήβους. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νίνα Μαζάνη με την ορχήστρα της.

– Χριστουγεννιάτικη Πολιτιστική Εκδήλωση «Το Δωδεκαήμερο των Ελλήνων» σε συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου με το Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις», την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:00 στην πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο. Πρόκειται για μια πλούσια μουσικοχορευτική παράσταση, με τη συμμετοχή δεκάδων χορευτών και ορχήστρας δημοτικής μουσικής, όπου θα ακουστούν κάλαντα, θα παρουσιαστούν παραδοσιακά δρώμενα και θα υπάρχουν άφθονα κεράσματα.

– Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Δήμου Διονύσου με τη συμμετοχή και συνεργασία του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00,  στο Πάρκο του ΟΣΕ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο. Θα πραγματοποιηθεί Συναυλία με τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιώργο Τσαλίκη, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι σχολείων του Δήμου (1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου, 2ο  Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου, 4ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου, 1ο Νηπιαγωγείο Άνοιξης, 2ο Νηπιαγωγείο Άνοιξης, 2ο Νηπιαγωγείο Διονύσου, 1ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου, 2ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου, Νηπιαγωγείο Ροδόπολης, Λύκειο Διονύσου και οι Σύλλογοι Γονέων Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου, Γυμνασίου Διονύσου και 1ου Δημοτικού Διονύσου) μετά από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας για την ενίσχυση του ΠΕΓΚΑΠ Άνοιξης, ενώ θα συμμετέχει η Παιδική Χορωδία και η Φιλαρμονική του Δήμου Διονύσου. Ακόμη θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, ξυλοπόδαροι και θα προσφερθούν σε όλους ποπ κορν  και ζεστό κρασί.

 Χριστουγεννιάτικη Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο κακός λύκος και τα τρία γουρουνάκια», την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:00 στην κεντρική πλατεία Δροσιάς. Η εκδήλωση φιλοδοξεί να μεταφέρει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους στο μαγικό κόσμο των γιορτινών ημερών με το πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps.

– Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Ο Δήμος Διονύσου καλωσορίζει μουσικά το 2023 με μια Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Ορχήστρας Δωματίου NuovArte και τους λυρικούς καλλιτέχνες Μίνα Πολυχρόνου (υψίφωνος) και Άρτεμις Μπόγρη (μεσόφωνος). Το εορταστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα διεθνούς κλασικού ρεπερτορίου των Mozart, Verdi, Donizetti, Puccini, Offenbach, Lehár, Strauss, Brahms, Tchaikovsky και Shostakovich, σε μουσική διεύθυνση Ματθαίου Λεγάκη.

– Bράβευση Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής Χριστουγεννιάτικης Κάρτας για τα αδέσποτα, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

– Θεατρική Παράσταση «Καρέ του Έρωτα», του Κώστα Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Το έργο είναι σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη με πρωταγωνίστρια την Ελένη Φιλίνη. Η παράσταση μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’70 και προκαλεί στον θεατή αβίαστο γέλιο, προβληματισμό αλλά και νοσταλγία.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο