Στην ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Διονύσου, η υποψήφια Δήμαρχος Κατερίνα Μαιχοσογλου

Στο εορταστικό και φιλόξενο χώρο του ΝΩΕ, πραγματοποιήθηκε στις 18/12/2022, η ετήσια χριστουγεννιάτική εκδήλωση, του Εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Διονύσου. Η μουσική ,το καλό κρασί και φαγητό, βοήθησαν γρήγορα, ο ζεστός χώρος να γεμίσει με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε και ανταλλάξαμε ευχές.

Το ΔΣ του συλλόγου τόνισε τα εξής:

«Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας. Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν από το Δήμο Διονύσου και τίμησαν την εκδήλωσή μας : Τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Καλαφάτελη, τους Αντιδημάρχους κ. Γιάννη Φωτάκη, Μανώλη Κόκκαλη, Παναγή Λουκάτο. Τους δημοτικούς συμβούλους: κ. Νίκο Καρυστινό, κα Κατερίνα Μαϊχόσογλου, κα Γιούλα Λακαφώση, κ. Σταμάτη Δημητριάδη. Επίσης τους τοπικούς συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Διονύσου: κ. Κώστα Μπομπή, κα Οικονομάκου Καλλιόπη,κα Δέσποινα Ιατρού.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου που με την συνεχή παρουσία τους, στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου μας.

Σας ευχόμαστε, χαρούμενες και ευτυχισμένες γιορτές γεμάτες χαμόγελα ,υγεία και αγάπη, σε εσάς και στις οικογένειές σας»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο